We offer a customized training program specifically designed for academics

 

Program Academic

Noi beneficiem the lectori si staff calificat, ca si de asemenea, de o retea larga internationala.

 

Tot continutul de training si de concepte educationale si didactice sunt personalizate optim programului academic si permit o pregatire rapida si targetata pentru o cariera internationala.

 

Sistemul nostru de invatare este bazat pe task-uri si cuprinde instructiuni ale Cadrului European Comun, acoperind toate nivelurile de la A1 la C2.

 

Prin intermediul unui test de plasare si al unui interviu personal, va determinam cunostintele si va inrolam pentru cel mai potrivit curs potrivit nivelului dumneavoastra.

 

Folosind cele mai recente metode de invatare si o aliniere orientata spre actiune, cursurile de limba germana ofera cea mai noua informatie si de stil de viata german, care va pregateste pentru a locui si a lucra in Germania.

 

Fiecare nivel se finalizeaza cu o examinare interna. Dupa absolvirea examenului, toti participantii vor primi un certificat gradat al academiei in-motion.

 

Pentru informatii referitoare la durata si cost la cursurilor, va rog sa va referiti la tabelul de preturi.

 

Puteti intreba de programul nostru de burse.

Daca cerintele sunt indeplinite, noi va acoperim costurile academice.

 

 

Concentrare pe training intercultural pentru a intari competentele interculturale. Cursurile acopera topicuri precum geografie si diferente interculturale, ca si viata de zi cu zi sau de business cu care s-ar putea confrunta in tara-target.

 

Toate topicurile sunt, de asemenea, parte din cursurile de limba germana.

 

Cursul de business german care necesita un nivel B2, se concentreaza pe mediul de business in Germania si ii are ca scop pe cei care vor sa-si dezvolte abilitatile in acest domeniu.

 

Pentru informatii referitoare la durata si costul cursurilor, va rog sa va referiti la tabelul de preturi.

 

Intrebati de programul de burse.

Daca cerintele sunt indeplinite, noi va acoperim costurile academice.

Imediat dupa inregistrare prin intermediul documentului de aplicatie, echipa de vanzari creeaza profilul de aplicatie bazat pe informatiile oferite. Cu acest profil noi incepem instant sa cautam un proiect profesional potrivit pentru dumneavoastra.

 

In cazul in care concluzionam ca skill-urile si cunostintele se potrivesc calificarilor, noi va vom contacta cu proiecte profesionale concrete. Ulterior, noi organizam un interviu si va asistam in pregatirea lui. Dupa interviu, veti putea continua cu siguranta cursul de limba straina in tara targetata.

 

Serviciul the Job Placement este gratuit si costurile vor fi rambursate la finalizarea cu succes a placement-ului in relatia de munca.

 

Cititi mai multe despre asta in sectiunea Cashback!

 

 

 

Dupa un job placement de succes, noi va ajutam cu relocarea in Germania si integrarea in echipa.

 

Incepand cu procedurile standard cum ar fi deschiderea un cont bancar in Germania, cautarea unui apartament si inregistrarea pentru asigurare medicala, veti putea, de asemenea, cere sfaturi de la linia de suport in orice moment.

 

Daca aveti nevoie de un medic specialist sau cautati o gradinita pentru copii, noi va vom asista. Ca sa va ajutam sa va simtiti ca acasa, noi va adaugam in reteaua noastra sociala. Aceasta va ofera oportunitatea de a socializa cu usurinta si sa reusiti sa cunoasteti toti participantii locali ai programului.

 

Consultanta pe migrare si integrare este inclusa in pretul pachetului.

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.